Nyheter

Da er sommerferien over og jeg gleder meg til oppstart av nok et fagforberedende kurs i Renholdoperatør faget. Kurset er i Trondheim og starter 22. august og vil gå til mai neste år. Vi skal som vanlig gjennom mye fagstoff og det er viktig med nok tid slik at det blir overkommelig for deltakerne. Det blir spennende å møte nye...

God sommer!

13.07.2023

Vi har hatt en kjempefin vår med våre kursdeltakere. Vi har fått gode tilbakemeldinger på kursets innhold og formidling av fagstoffet. Vi har gode diskusjoner, erfaringsdeling med eksempler fra hverdagen som renholder, samt mye humor i kursene våre og det gjør at vi enklere kan koble teori mot praksis. Jeg har tro på at dette er en smart måte...

Vi har startet opp fagforberedende kurs i Renholdsoperatør på Røros. Dette er et kombinertkurs med helgesamlinger og digital undervisning. Første helgesamling hadde vi i Mai og det var en meget motivert gjeng som møtte. Vi hadde en veldig fin helg sammen og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Det gjøres klart for oppstart av et nytt fagbrevkurs i Renholdsoperatørfaget. Denne gangen et kombinert kurs med månedlige helgesamlinger på Røros og nettundervisning to kvelder i måneden. Det blir spennende og jeg gleder meg!

Nok et fagbrevkurs i Renholdsoperatørfaget nærmer seg slutten og vi jobber med eksamensoppgaver og gode besvarelser slik at kandidatene skal være så godt rustet som mulig til teorieksamen i slutten av mai.